Novo v plesni šoli: JOGA
24 Avg

Novo v plesni šoli: JOGA

JOGA! Novo pri nas.

S pomočjo jogijskih telesnih in dihalnih vaj lahko lažje obvladujemo vsakodnevne zahteve, vzpostavimo notranji mir, zdravje in ravnovesje, bolje razumemo sebe in druge in izjemno vplivamo na kvaliteto našega življenja.

Stalnice našega vsakdana, kot so preobremenjenost, stres, izgorelost in načeto zdravje, so lažje obvladljive in bolj pod nadzorom. Življenje postane bolj kvalitetno in izpolnjeno, odnosi z ljudmi pa bolj gladki in polni.

Vadbo bomo pričeli z asanami (telesnimi vajami), ki so primerne za vsakogar, učinkujejo na vsak telesni del in koristijo vsem, ki jih vadijo. Zavestna osredotočenost na dihanje, gib in občutenja v telesu nas bodo privedla v stanje globoke psihofizične sprostitve. Z dihalnimi vajami (pranajamo) se bo organizem še dodatno sprostil in umiril in vzpostavil nadzor nad nepotrebnimi miselnimi aktivnostmi.

Joga je kraljeva pot, je proces samospoznavanja, odkrivanja in rasti. Je pot, ki nas preko odkrivanja sebe vodi v zavedanje o medsebojni povezanosti in soodvisnosti vsega, kar nas obdaja. Je pot, ki prinaša harmonijo, mir in zadovoljstvo.

Vadba bo potekala  vsak četrtek od 18 30. do 20.00, pričetek 1.9.2022.

Jogo izvajam Marija Kure iz društva Živeti polno by Marija. Joga, jogijske tehnike in meditacija so sestavni del mojega življenja in ga bogatijo že zadnjih 25 let.

https://www.zivetipolnobymarija.com/o-meni

Comments are closed.