Sezona 2018/2019

Pričetek: torek, 18.9.2018 in četrtek, 20.9.2018 od 20.00 do 21.00!

Brezplačna predstavitvena vaja bo 6.9.2018 ob 20.00!

 Dan v tednu                   Ura                   Obiski in cena         

 Torek, Četrtek                 20.00-21.00     1 obisk = 7 €

 Torek, Četrtek                 20.00-21.00     1x tedensko/4 vaj na mesec = 20 €

 Torek, Četrtek                 20.00-21.00     2x tedensko/8 vaj na mesec = 35 €

 Karta velja 1 mesec od dneva nakupa, termine ni možno prenašat v naslednji  mesec.

Kaj je Zumba? Ali ste že kdaj, med tekom na stezi, premetavanjem uteži, uro skupinske vadbe ali med kako drugo obiliko vadbe razmišljali kako enkratno bi bilo, če bi obstajala vadba, na katero bi hodili z veseljem, ne z muko? Ste razmišljali kako bi bilo, da bi imela vadba vzdušje prave zabave, kjer bi pozabili na skrbi, se prepustili glasbi, obenem pa naredili ogromno za vaše telo in dušo? Zumba je natanko to! Zabava, “zamaskirana vadba”, saj sploh ne veste, da vadite!

Osnova Zumbe je glasba, ki vsebuje v glavnem vroče latino ritme (merengue, salsa, cumbia, reggaeton, calypso, samba…), ki vas bodo sprostili, vam povrnili energijo in zaradi katerih se boste odlično počutili. Koreografije so zasnovane po principih intervalnega treninga, ki povečuje porabo kalorij, izgorevanje maščob ter tonizacijo mišic. Poseben poudarek je na mišičnih skupinah nog, zadnjice, rok, trebuha ter seveda najpomembnejše mišice-srca!
Zumba je zasnovana tako, da ji lahko sledi resnično vsak, ne glede na starost, plesno predznanje, telesno pripravljenost, saj je kombinacija enostavnih plesnih korakov na energično in seksi podlago latino-ameriških ritmov. Ob vsem tem se boste počutili kot na razgretem plesišču nekje v osrčju Latinske Amerike, obenem pa bodo kmalu vidni rezultati vadbe, ki vas bo resnično navdušila in jo boste obiskovali z navdušenjem.
Zakaj je Zumba edinstvena in drugačna? Zumba je zabavna! Gre za “zamaskirano vadbo”, saj se vadeči tako zelo zabavajo, da sploh ne opazijo, da vadijo. Gre za obliko vadbe, ki jo boste želeli početi vsak dan, saj se boste ob njej počutili odlično!
Zumba je drugačna! Glasba, koraki, gibi, skupina, občutek…so zelo drugačni kot pri čemerkoli, kar ste do sedaj poskusili!
Zumba je enostavna! Zumba je resnično za vsakogar. Vsakdo lahko začne z Zumbo takoj, ne glede na fizično pripravljenost, starost, plesno znanje, znanje aerobike ali fitnesa.
Zumba je učinkovita! Gre za kardio vadbo s komponentami vadbe za oblikovanje mišic, ki vlkjučuje celotno telo ter pomaga doseči individualne cilje vsakega posameznika…vredno je pripomniti, da v eni uri Zumbe pokurimo tudi do 550 kalorij!
Kaj potrebujem za Zumbo? Potrebujete vsaj malo veselja do plesa, energične glasbe in latino ritmov. Plesno predznanje ni potrebno, če ga imate pa tudi ni nič narobe 🙂 Oblecite se v športna oblačila, obujte čiste športne copate, s sabo pa prinesite tudi brisačo in pijačo.

Neomejena karta velja 30 dni od dneva nakupa in obsega neomejeno število vaj v enem mesecu.
Po preteku veljavnosti, neporabljenih obiskov ni možno prenašati v novo obdobje (razen v primeru poškodbe ali bolezni – ob predložitvi veljavnega zdravniškega potrdila).
Bodite pozorni na datum zapadlosti oz. veljave.
Karto je potrebno imeti zraven na vsaki vaji, v primeru, da ste karto pozabili je potrebno doplačati posamični obisk, ki stane 7€.