Za individualne ure smo vam na voljo tudi med poletnimi počitnicami.

Individualne ure za poroko in ostalo

( trajanje: 60 min) :

TERMIN ČAS TRAJANJA  CENA
– 1 par po dogovoru 1 x 60 min 30 €
–  solo po dogovoru 1 x 60 min 35 €
– 2 para po dogovoru 1 x 60 min 40 €
– 3 pari po dogovoru 1 x 60 min 50 €
– paket 5. individualnih ur za poroko /par po dogovoru 5 x 60 min  130 €/par
– paket 10. individualnih ur za poroko / par po dogovoru 10 x 60 min 240 €/par
– paket 5. individualnih ur – SOLO po dogovoru 5 x 60 min 150 €
– paket 10. individualnih ur – SOLO po dogovoru 10 x 60 min 295 €

Popusti se med seboj ne seštevajo.

V plesni šoli Rolly se že vrsto let ukvarjamo s plesno pripravo na poroko in poročni večer. V plesni šoli priporočamo individualne ure, saj se lahko plesnemu paru kvalitetneje posvetimo in ustrežemo še tako nenavadnim željam, mladoporočencem pa, v kolikor jim to čas dopušča, svetujemo tudi obiske splošnih plesnih tečajev, saj so obiski le-teh zabavnejši, sproščeni, pestrejši. Razlika je tudi v časovnem trajanju in iz tega vidika so individualne ure primernejše, saj urnike plesnih vaj prilagajamo času, ki ga imata mladoporočenca na razpolago. Pri splošnih plesnih tečajih pa to ni mogoče, saj le-ti potekajo enkrat tedensko in trajajo približno dva meseca. Seveda parom svetujemo in jim priporočamo, da plesne priprave na poroko ne odlagajo na zadnji trenutek, saj je za lepo odplesan dunajski valček potrebno kar nekaj truda in vaje.
Ples je ena redkih dejavnosti in še bolj redkih športnih zvrsti, ki jo lahko počnemo s svojim partnerjem. Enakovredno se skupne dejavnosti »udeležujeta« oba, in to v prijetni medsebojni soodvisnosti. Še več – s partnerjem smo ves čas povezani, odvisni od njega, vplivamo na njegovo gibanje in njegovo počutje, izvabljamo iz njega energijo in mu jo hkrati tudi dajemo.

Na prvem srečanju se mladoporočenca seznanita z osnovami plesa in plesnimi koraki. Zelo velik poudarek je na obvladovanju treme, ki se pojavi pri otvoritvenem plesu. Pozanimamo se o obliki obleke, ki jo bo nosila nevesta in jo seznanimo z morebitnimi težavami, ki bi jih lahko imela pri plesu. Mladoporočenca se nauči prihod na plesišče, kjer kasneje odplešeta otvoritveni ples. Poudarek je na pravilni plesni drži, saj je le-ta zelo pomembna za dober in lep izgled para na plesišču. Dunajski valček je običajno tisti, s katerim maldoporočenca otvorita svoj prvi ples. Mladoporočenec zapelje svojo izvoljenko s poklonom, nato pa jo popelje po plesišču v ritmu valčka. Dunajski valček izdelamo zelo podrobno, saj je prvi ples, s katerim se mladoporočenca pokažeta. Poleg dunajskega valčka se plesni par nauči še domači valček, polko, angleški valček, foxtrot, cha–cha-cha, jive…. V plesni pripravi poudarjamo očesni kontakt in se izogibamo pogledu v tla.

Ker pa vemo, da čestitke pred poroko niso najbolj zaželjene, saj po starem izročilu prinašajo nesrečo, jim ob koncu zaželimo samo še veliko plesnih užitkov.