DRUŽABNI PLES

Dva plešeta, eden plača.
Novinci na začetnem tečaju družabnega plesa - 50 %!

Standardni, latino, swing, salsa plesi, argentinski tango v paru ali solo.
V tej družbi se med seboj prepletajo in dopolnjujejo STANDARDNI, LATINO in SWING PLESI ter seveda še kakšne novi »modni« plesni koraki.

Več informacij

Izkoristite 50 % popust: V kolikor član pripelje novega člana, prejmeta oba 50 % popust

SALSA V PARU

Salso je težko natančno definirati, saj je nastala iz mešanice mnogih latino in afro-karibskih plesov, ki so vsak po svoje zaznamovali salso.

Na tečaju salse boste sprva pridobili znanje osnovnih korakov in obratov salse, ritma, štetja, osnov vodenja in sledenja, plesne tehnike v paru ter nato z vsako nadaljnjo stopnjo vaše plesno znanje stilsko, tehnično, ritmično in melodično nadgrajevali.

Več informacij

BACHATA

BACHATA je popularen latinskoameriški ples, ki izvira iz Dominikanske republike in se od tam razširil v druge dele Latinske Amerike. V začetku 21. stoletja se je razširil tudi v Evropo ter se razvijal in spreminjal skupaj z glasbo.

Več informacij

TANGO

Eden od »tango zasvojencev« je nekoč rekel: »Ko povežeš svoje življenje s tangom, začneš plesati s srcem, tako kot naj bi se tango tudi plesal. Bolj kot bo preprost, bolj pravilen bo tvoj ples in tvoje življenje … tvoje življenje bo preprosto postalo tango. To ni mišljeno kot prošnja ali molitev – temveč opozorilo.«

Več informacij

ORIENTALSKI PLES

adar se stika harmonija dobre glasbe in ženske silhuete z gibi trebušnih plesov American Triball Style, American Cabaret Style z elementi hip-hopa, poppinga, egipčanskega trebušnega plesa z osnovami flamenka, kathaka, oddisi in ostalih folklornih ter klasičnih plesnih stilov, takrat se v nas prebudi TRIBALL FUSSION BELLY DANCE.

Zbiramo prijave. Informacije sledijo.

COUNTRY LINE DANCE srečanja

Fit & Fun: MINI TRAMPOLIN

Mini trampolin je dinamičen, intenziven in zabaven program vadbe za pospešeno zmanjševanje telesne maščobe in izboljšanje kondicije.
Ta program rekreativne vadbe je zelo zdrav način vadbe, ker za razliko od trdih tal, zmanjša šok pristanka in tako preventivno ščiti naše sklepe.

Programu se lahko priključite kadarkoli.

Več informacij

ZUMBA

Neomejena karta velja 30 dni od dneva nakupa in obsega neomejeno število vaj v enem mesecu.
Po preteku veljavnosti, neporabljenih obiskov ni možno prenašati v novo obdobje (razen v primeru poškodbe ali bolezni – ob predložitvi veljavnega zdravniškega potrdila).
Bodite pozorni na datum zapadlosti oz. veljave.
Karto je potrebno imeti zraven na vsaki vaji, v primeru, da ste karto pozabili je potrebno doplačati posamični obisk, ki stane 7€.
Skupine niso zaključene in dobrodošli ste na vsaki uri – pridružite
se nam lahko kadarkoli.

Več informacij