Sezona 2017/2018

 Dan in ura                                Pričetek          Cena 

 PON in SRE (16.30-18.00)        4.9.2017          50 / mesec

 

Zmeraj ste si želeli plesati drugače. Plesati tako, kot so plesali v filmih ali mjuziklih, ki jih zelo radi gledamo na televiziji in v gledališču.

Program je namenjen plesalcem in plesalkam, ki se želijo naučiti Jazz tehnike na način in po programih Broadway Dance Centra v New York Cityu. Daje poudarek gledališkemu plesu ali nam bolje poznanemu Theatre dance, ki ga najpogosteje zasledimo v različnih gledaliških mjuziklih. Glasba je tako moderni pop, kakor tudi Theatre Music.
Trening je sestavljen iz jazz balet ogrevanja in tehničnega ter koreografskega treninga. Treningi so dvakrat na teden po 90 minut. Po želji so možne tudi individualne ure.

Zala Horvatič, plesalka

Plesati je začela leta 1996.

Jazz balet je začela plesati leta 1997 pri plesni pedagoginji Aniti Čanadi. V svojih letih plesanja je poleg jazza obiskovala še različne plesne programe (balet, modern, afriški plesi, pole dance, tečaji salse,…).

Devet let je tudi sodelovala pri English Student Theater na Drugi gimnaziji Maribor.

Svoje plesno znanje je širila na različnih izobraževanjih, kot so Zimske plesne šole in Salsa kongresi pri svetovno znanih plesnih pedagogih: Kjara Starič Wurst, Lotem Regev, Olidaisy Rizo…

Sodelovala je tudi pri različnih projektih s slovensko umetnico Bilbi (Majo Pihler).