Aljaž in Kristina junija zelo uspešna
29 jun

Aljaž in Kristina junija zelo uspešna

Plesna šola Rolly je ponosna na svoja mlada plesalca, Aljaža Planinška in Kristino Zvonar, ki sta v mesecu juniju z izjemnimi rezultati potrdila uspešno sezono.

V soboto, 17.6.2017, sta se udeležila mednarodnega plesnega tekmovanja v Anconi v Italiji. Na pot aljažkristina1so  se odpravili že v petek, po osemurni vožnji okrog pa so okrog 23.30 končno prispeli na cilj. Po zasluženem, a kratkem počitku, se je naslednje jutro dan pričel zelo zgodaj, še posebej za Kristino, in sicer že ob 5. uri, saj je bilo potrebno urediti vse za tekmovanje, od pričeske, make upa, pa do priprave oblek in čevljev. Kljub relativno poznemu prihodu v dvorano, zaradi zastojev na italijanskih cestah, sta na koncu odlično odplesala 5 krogov, vsakega po 5 plesov. Po napornih 12 urah v dvorani (in plesnih čevljih) sta zasedla 3. mesto v kategoriji do 21. let.

Že nekaj dni kasneje, natančneje 25. 6. 2017 pa je Aljaža in Kristino čakal nov izziv, ki je bil zanju zelo pomemben. V ljubljanski Hali Tivoli je v organizaciji Plesne šole Bolero in pod budnim očesom Plesne zveze Slovenije potekal Državc 2017, kjer so 7 dni potekala skupna državna prvenstva vseh sekcij. Na državnem prvenstvu v 10 plesih, ki sta se ga udeležila Aljaž in Kristina (kategorija starejših mladincev v 5 standardnih in 5 latinskoameriških plesih), se je pomerilo 14 tekmovalcev. Po odplesanem polfinalu in finalu sta mlada plesalca zasedla odlično 4. mesto.

aljažkristina2

Comments are closed.